Totalfit

Totalfit is een totale aanpak waarbij verschillende elementen aan bod komen om zo de algemene conditie van je lichaam te verbeteren. Dit doen wij d.m.v. cardio en kracht trainingen.

Voor wie is totalfit bedoeld?

Onze totalfit lessen zijn gemaakt voor de vitale actieve volwassenen, die graag in groepsverband sporten. Daarnaast zijn onze totalfit lessen uitermate geschikt voor mensen met overgewicht, startende sporters en bij herstel van blessures.

Wat biedt de totalfit les?

Naast de verschillende elementen zorgen de totalfit lessen ervoor dat de spierkracht verbetert, het uithoudingsvermogen verbetert, de flexibiliteit toeneemt en de conditie van de hart-long functie verhoogd. Naast al deze punten zal je merken dat je houding verbetert, er gewichtsverlies zal plaatsvinden en het de slijtage aan botten en gewrichten zal verminderen.

Wilt u een totalfit les volgen, vraag dan naar de tijden en de mogelijkheden. Dit kan via een bezoek aan onze praktijk, via mail of telefonisch.

Daarnaast is ons totalfit pakket door de ligging van ons pand ook interessant voor mensen uit Middelbeers, Oirschot, Wintelre, Hilvarenbeek en Moergestel.

foto1
foto1