Diensten

Bij Fysiofit Beekmans kunt u terecht voor fysiotherapie, gerelateerde behandelingen zoals dry needling en speciale fittrainingen. Dat kan op afspraak, rechtstreeks of na doorverwijzing van de huisarts. Of de fysiotherapiebehandelingen vergoed worden, is afhankelijk van uw eigen ziektekostenverzekering. Onze praktijk heeft zorgcontracten afgesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Heeft u een aanvullende zorgverzekering, dan heeft u recht op vergoeding van de kosten voor de behandelingen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Heeft u na het lezen van deze pagina, alsnog vragen over vergoedingen, eigen risico of andere zaken, neem gerust contact met ons op.

Dry Needling

Dry needling is een nieuwe behandelmethode van de fysiotherapeut. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen. 

ZwangerFit

Zwangerschap heeft meer impact in het leven van een gezonde vrouw dan welke andere fysiologische belasting dan ook.

TotalFit

Totalfit is een totale aanpak waarbij verschillende elementen aan bod komen om zo de algemene conditie van je lichaam te verbeteren. Dit doen wij d.m.v. cardio en krachttrainingen.

Fysiotherapie

Bij fysiofit draait alles om bewegen, sporten en fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut. De trainingsschema's worden specifiek opgesteld aan de hand van de bekende klacht. Dit trainingsschema zorgt voor de juiste aanpak om te trainen op medische fitnessapparatuur.