Fysiofit

Bij fysiofit draait alles om bewegen, sporten en fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut. De trainingsschema's worden specifiek opgesteld aan de hand van de bekende klacht. Dit trainingsschema zorgt voor de juiste aanpak om te trainen op medische fitnessapparatuur.

Fysiofit beoefenen

Door het beoefenen van fysiofit worden lichamelijke klachten weggenomen en voorkomen. Door ons fysiofit programma traint u het volledige bewegingsapparaat. Door deze training worden spieren sterker, de capaciteit van uw hart verbeterd en de longcapaciteit neemt toe. Hierdoor word u een gezonder mens en zal de coördinatie verbeteren, de conditie en belastbaarheid zullen ook verbeteren. Tijdens deze trainingen krijgt u continue begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. Dit zal zorgen voor een doelgerichte training en een minimale kans op blessures. Verder is fysiofit leuk, goed voor het lichaam en gezellig om te doen.

Met fysiofit beginnen

Onze praktijk is eenvoudig te bereiken vanuit Middelbeers, Oirschot, Wintelre, Moergestel en Hilvarenbeek. Als u wilt beginnen met fysiofit dan start één van onze fysiotherapeuten met het maken van een trainingsprogramma. Dit trainingsprogramma is volledig afgestemd op uw lichaam en wensen. Tijdens een eerste gesprek en onderzoek brengt de fysiotherapeut uw wensen, behoeften en beperkingen in kaart. In overleg word de doelstelling bepaald en kunt u beginnen met fysiofit.

foto1